Předškoláci
čtvrtek, 27. září 2018, 16:00 - 17:00

detiScházíme se pravidelně s dětmi ve věku přibližně od tří do šesti let, tedy včetně prvňáků každý čtvrtek od 16.00 do 17.00 hodin v Malejově.

Vyprávíme si o Pánu Bohu formou her, malování, zpívání, vyrábění apod. Program je každý rok jiný – probíhá ve čtyřletém cyklu – jeden rok je přibližně zaměřený na život Pána Ježíše, další na církevní rok a mši svatou, další na růženec, poslední na apoštoly. Na konci každé schůzky je krátká modlitba. Děti mají na každý rok sešit, kam si lepí materiály a domácí úkoly (ty nejsou povinné, spíš jako inspirace pro rodiče, o čem si s dětmi povídat nebo pro větší děti jako motivace k činnostem souvisejícím s programem).
Školní rok zakončíme „bojovkou“ v okolí Malejova a hledáním pokladu. Důraz klademe na dobré vztahy a kamarádství mezi dětmi. Scházení se může zúčastnit i někdo dospělý, třeba maminka nebo tatínek, aby se dítě cítilo dobře. Navíc se rodiče mohou seznámit mezi sebou. V případě hezkého počasí jsme venku.
V nynější době je přihlášeno kolem patnácti dětí. Scházíme se ve dvou skupinkách, když přijde méně dětí, tak se spojíme. Kromě scházení chodíme před Vánoci spolu s rodiči pro betlémské světlo do Arcibiskupského paláce.

Kontakt:

Veronika Štolleová, mobil: 737 966 064, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.