Kurz Alfa
středa, 28. březen 2018, 19:00 - 21:30

alfalogoKurz Alfa v Liboci začíná ve středu 21. 3. 2018 v 19 hodin ve farním centru Malejov. Je určen pro každého, kdo má chuť seznámit se s křesťany a křesťanstvím. Kurz Alfa tvoří série promluv na klíčová křesťanská témata:

Je křesťanství nudné, nepravdivé, zbytečné? KDO JE TO JEŽÍŠ? Proč Ježíš zemřel? Jak si mohu být jistý svou vírou? Proč A Jak číst Bibli? Proč a jak se modlit?  JAK NÁS BŮH VEDE? Kdo je Duch Svatý? JAK ODOLAT ZLÉMU? Proč a jak mluvit o víře? UZDRAVUJE BŮH I DNES? A co církev?

alfa ilustracniProgram setkání:

  • společná večeře - dává příležitost účastníkům vzájemně se seznámit
  • blok písní
  • promluva
  • přestávka
  • diskuze na téma promluvy v menších skupinkách

Pro každého účastníka je vytvářen prostor, kde se může vyjadřovat k tématu nebo klást otázky. Alfa je místem, kde není žádná otázka pokládána za nemístnou, nevhodnou nebo zaujatou. Alfa dává příležitost se zastavit, odpočinout si, poznat druhé, získat nové přátele. Malé skupinky dávají příležitost k rozhovorům o tématech víry i o hledání smyslu života.

Součástí kurzu je i společný víkend.

Setkání se konají v Centrum Malejov - mapa za kostelem sv. Fabiána a Šebestiána v Preaze - Liboci. Jak se k nám dostanete: Metr "A" stanice "Petřiny", pak bus 191,108,168 do zastávky "Libocká".

Alfa je pro každého, zvláště pak pro ty, kteří se rozhodli prozkoumat křesťanství, pro nové křesťany, pro páry, které se připravují na manželství, pro toho, kdo hledá smysl života. Vítáni jsou lidé všech věkových kategorií. Přesvědčte se, že křesťanství lze poznávat zajímavým a zábavným způsobem.

Kontakty:

Římskokatolická farnost u kostela sv. Fabiána a Šebestiána
Libocká 41
162 00 Praha 6
tel.: 220 611 336
vedoucí kurzu: Pavla Fabianová mobil: 776 712 084 mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
http://alfa.liboc.eu